Új arculat, megújult honlap és egyéb világuralmi tervek

cropped-bannerv3.jpg

Oké, oké, a világuralomnak még várnia kell egy kicsit, ezzel tisztában vagyunk (de ami késik… 😀 ). A cím új arculatot és megújult honlapot emleget, holott a nagy többség valószínűleg először hall rólunk. Hogy is van ez?

Tulajdonképpen a K10Klub nem egy új szerzemény, már több, mint két éve felmerült bennünk az ötlete, és kisebb körben már tevékenykedtünk is, de jórészt – leszámítva néhány videónkat – a nagy közönség számára eddig láthatatlanok voltunk több okból is. Egyrészt nem rendelkeztünk a megfelelő erőforrásokkal, amire egy ilyen közösség elindításához szükség van, így nem volt alkalmunk komolyabban tevékenykedni. Másrészt a kellő tapasztalat sem állt rendelkezésre, és nem tudtuk, hogy hogy is szeretnénk nekiállni. Az elmúlt két évben azonban sok tapasztalatot szereztünk, rengeteg eseményen vettünk részt szervezőként, segítőként, játékosként és játékmesterként egyaránt. Követtünk el hibákat, tanultunk belőlük, és igyekeztünk mások hibáiból is tanulni, a pozitív példákból pedig erőt és ihletet meríteni. Ezáltal lassan letisztult a kép, ezért úgy döntöttünk, hogy ideje komolyan belevágni.

Eddig a nyilvánosság számára főleg videoismertetőket jelentettünk meg az elmúlt fél év folyamán. Azonban ezek elkészítése igencsak idő- és erőforrásigényes folyamat, ráadásul korlátozza a lehetőségeinket is. Az új arculat központi eleme ezzel szemben ez az oldal lesz, amit minél több, minél jobb és minél változatosabb tartalommal szeretnénk feltölteni Nektek. Továbbra sem hagyjuk abba a videók készítését, de a szöveges játékismertetőkkel és a különböző témákat feldolgozó blogposztokkal nagyobb rendszerességgel leszünk képesek jelentkezni.

Társasjátékos közösséghez híven a cikkek magját a társasjáték ismertetőink, illetve kritikáink adják. Mivel nincs két egyforma ember, és mi is különböző játékokkal szeretünk játszani – sőt, gyakran előfordul, hogy ugyanarról a játékról is teljesen különböző véleményen vagyunk – ezért a kritikák megfogalmazásánál igyekszünk több szemszöget, különböző szerzők véleményét is bemutatni.

A blog célja egy tágabb képet nyújtani a társasjátékok világáról, illetve egyéb, valamilyen módon ehhez kapcsolódó területekről. Ide rengeteg különböző témájú tartalommal készülünk nektek. Szó esik majd saját játékok fejlesztéséről, egyedi kiegészítőkről. Ezeken kívül összegyűjtjük nektek az általunk kedvelt, házilag is elkészíthető (print’n’play) játékokat, az érdekesnek talált Kickstarter kampányokat, és az itt-ott megjelenő nyereményjátékokat. Számíthattok ezeken kívül szerepjátékokkal, könyvekkel kapcsolatos cikkekre, nagy játékuniverzumok bemutatására, illetve kidolgozás alatt áll egy nagyobb projekt, amelynek részleteit egyelőre fedje homály 🙂 .

Természetesen az egész Nélkületek mit sem ér. A K10Klub célja egy erős közösség létrehozása, casual játékosok és hardcore geekek számára egyaránt. Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, esetleg ötletetek van, írjatok nekünk emailben, vagy a Facebook oldalunkon. Szívesen fogadunk bármilyen tanácsot, javaslatot, kritikát. Ezen kívül, ha szeretnétek, hogy feldolgozzunk egy adott témát (akár egy adott társasjátékról szeretnétek ismertetőt, akár a bloghoz van ötletetek), írjátok meg nekünk, és mi igyekszünk megvalósítani azt. Amennyiben pedig éreztek magatokban affinitást saját cikk megírására, akkor se habozzatok – szívesen fogadunk vendégcikkeket is.

Jó szórakozást!

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.

12 + tizenkilenc =